Deň 3D 2024

Kategorie: Volný čas Zveřejněno: úterý 7. květen 2024 21:10 Napsal admin

Tož tak vám povím, přátelé moji.

Zanechajme fčil na chvílu „radovánek“ fšedního života, jakýma sú noční múry, stresy a náštěvy dochtorú psychiatrických a zkusme sa poléčit úplně nejak ináč. Už staří ludé věděli, že na fšecky takéto neduhy je najlepší recept dobře sa najest, eště lepší napit a pobavit. To potem svět vypadá, aspoň na chvílu, ináč, než gdyž sa člověk trápí věcama, keré snáď sám ani nemože ovlivnit. Zvlášť v dnešní nemocnéj době . . .
No a teď k temu léčení. Podle osvěčeného recepta nám dochtor ZO OSŽ Slovácko – Veselí nad Moravú ordinuje meducínu zvanú

Deň 3D

co je vlastně taký Deň dospělých děcek. Pro nezasvěcené, je to sportovně-společenská akcička pro naše členy, ať už sú z ČD, SŽ, Carga, DPOV či Arrivy, gde prostě enom tak blbneme, až sa vyblbneme. A věřte ně, že táto meducína je lepší jak deset cvokařů. Namísto antidepresív bude uzená kyta, namísto antipsychotik neco s pěnú a namísto skockých střiků si rači nejakú béknem. No a namísto elektrošokú si zahrajem nohejbálek, fotbálek, tenis a fšecko ostatní, co dycky.

A fšecko toto léčení sa bude prováďat v pátek 21.6.2024 na veselskéj Orlovni (vpravo od hl. cesty směr Uh.Ostroh, vedle OD COOP) od jednéj hodiny poobědní až do téj doby, než budeme fšecí poléčení. Zájemci, hlaste sa nám na ZV ve Veselí (972 635 435, 35 437) najpozdější do 10.6. To je nutné, pokáď nás nebude dosť, tož byzme to moseli zrušit . . .

S pozdravem : “Gdyž máš trable najvěčí, 3D ti ích poléčí“
 

Zobrazeno: 20