Na kole okolo Pohanska 2024

Kategorie: Volný čas Zveřejněno: úterý 7. květen 2024 21:14 Napsal admin

A tož buďte pozdravení, přátelé bicyklování pohodového.
Pohodového proto, že sa nigdy nikam nehóníme a dycky si to vychutnáváme tak, jak to má správně byt, aby nám bicyklování nejak neuškodilo. Naša ZO OSŽ ŽST Veselí n. Mor. – Slovácko si vás fčil dovoluje pozvat na tradiční třídenní putování po jihu Jižní Moravy

Na kole okolo Pohanska

Akcička proběhne v dňoch 18. až 20. 6. 2024

Zejdeme sa v úterý 18. 6. okolo devátéj hodiny ranní před budovú komanda vl. čet ve Veselí, gde má sídlo aj náš ZV. Tady si odložíte fšecko, co nebudete potřebovat na cestu a náš catéring vám to převeze na místo ubytování. To bude v rekreačním zařízení našého spřáteleného kmeňa ZO Břeclav. Tož, v téj chalupě jak dycky.
No a až sa teda zbavíte přebytečnéj zátěže, tož vyrazíte, pod odborným vedením našéj cyklistickéj legendy Ludvíka Vodného (osmkrát žluté tričko na Tour de pivko) směr Pohansko. První deň vás čeká bratru takých, baj očko, 67,3 kilometra. Ono sa to nekomu može zdát aj moc, ale už to s nama bez problémú ujéli aj borci, co sa vozili leda tak na tem Ruském kole u komediantú. No a až ve zdraví dorazíte na Pohansko, čeká vás odměna v podobě seznamovacího večúrka za doprovodu naších kytarových virtuózú.
Druhý deň sa pojedete podívat do Lednicko-Valtického areála anebo nekam inam. To už bude na vás, gdo kam bude chtět. A po tem celodenním putování bude následovat rozlúčkový večúrek.
Třetí deň sa pojede dom.
O vaše chuťové smysly sa po celú dobu akcičky bude starat zkušený katéring prověřený rokama podobnýma akcama.
Co sa týká jídla, veznite si enom neco malého, abyste vydržali do příjezdu na Pohansko. A nebo nemosíte nic, po cestě sú občerstvovací stanice. Co sa týká spaní, v chalupě je 20 míst pro slabší kusy, silnější kusy si berú stany.
Cena akcičky je 700 Kč / os . V tem máte fšecko.
Zájemci, hlaste sa nám na ZV ve Veselí (972 635 435, 35 437), mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 10.6.2024.

S pozdravem : „Gdo chce silný, zdravý byt, na kole si zdírá řit“
 

Zobrazeno: 13